Om Anettes Sandwich

Historien om Anettes Sandwich

Ideen var at skabe en hyggelig oase i det centrale Aarhus, hvor man har mulighed for at nyde et sundt og lækkert sortiment af sandwich og økologiske drikke - herunder Fair Trade certificeret kaffe.

Indretningen med de mørke tykke bordplader, spejlene og de levende lys sammen med den afslappende musik, skal skabe en hyggelig og rar atmosfære - hvor mennesker enten får en pause fra byens pulserende liv, eller blot mødes med venner og veninder.

Vi åbnede den første Anettes Sandwich i Vestergade sommeren 2004.

Aarhusianerne tog rigtig godt imod os og Anettes Sandwich, så i januar 2006 åbnede den anden Anettes Sandwich i Banegårdsgade ( lukket i 2017 ), og januar 2007 den tredje Anettes Sandwich i Sdr. Ringgade ( ved Harald Jensens Plads ).

I 2007 blev Anettes Sandwich kåret som "Byens Bedste Sandwich" af Alt om Århus. En titel som alle hos Anettes Sandwich er stolte af.

2008 åbnede vi den fjerde Anettes Sandwich i Nørregade 34 ( er lukket igen i 2014 ), og 2009 blev året hvor vi for første gang rykkede væk fra Centrum - nærmere betegnet Kridhøjtorvet i Højbjerg hvor den femte Anettes Sandwich så dagens lys. Næste skud på kæden blev cafeen i Tordenskjoldsgade på Trøjborg som åbnede i marts 2011 - derefter butikken i Storcenter Nord som åbnede 1. november 2011. Vores nyeste butik i Viby J som åbnede december 2014 - og den allerseneste blev åbnet sommeren 2016 i Veri Center

 

Vi håber vi kan fortsætte med at tilfredsstille Aarhusianerne med sunde og lækre tiltag.

Med venlig hilsen Anette & Niels Jørgen